Wie is Tom Hillegers

 

Ik vind mijzelf een gedreven adviseur en creatieve onruststoker die graag ondersteuning levert om werkprocessen en de informatiehuishouding van complexe organisatieonderdelen te stroomlijnen. Gewend om in een politieke en overheidsomgeving te opereren. Dit type organisatie vraagt om een speciale aanpak. Optimist, resultaatgerichte visionair en teamplayer met als lijfspreuk: “Success, it is not the position you stand, but the direction in which you look”

DMS/RMA specialist voor Decos JOIN. Het verzorgen van de informatie analyse, het test- en implementatie traject, het applicatie en functioneel beheer en de opleidingen voor gebruikers. Neem de verantwoordelijkheid om de  DMS/RMA applicatie zo optimaal mogelijk in te zetten en het maximale rendement op te leveren waarvoor deze is aangeschaft, het ondersteunen bij het geautomatiseerd werken met digitale bestanden.

Het opstellen van requirements en implementatie voor DMS/RMA applicaties en bestaande complexe werkstromen voor de secundaire processen (bestuurlijke besluitvorming, zaakgericht werken) onder de loep nemen en optimaliseren is een onderdeel van mijn dienstverlening.

Coaching on the job en projectleider zaakgericht werken. Geniet van verander trajecten waarbij papier plaats gaat maken voor digitale opslag in een DMS/RMA. Laat gebruikers van een DMS/RMA geen informatiebestanden meer ‘zoeken’ maar zet aan tot ‘vinden’. Voor coaching trajecten ingeschreven in het register bij Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (C.R.K.B.O).

Tom Hillegers is werkzaam als eigenaar van en handelend onder de naam van THIM. Ingeschreven bij kamer van koophandel onder nummer: 26291086.

THIM: make fluid what is frozen.