Momenteel werkzaam voor

openbaar lichaam bonaire.jpg

Openbaar lichaam Bonaire

Ondersteuning aan applicatie- en functioneel beheer JOIN zaak en document. Nul meeting van de huidige zaaktype inrichting ten behoeve van kritische proces indicatoren en rapportage. Uit deze nul meeting zijn de vervolgstappen voor een doorontwikkeling bij verdere zaaktype inrichting. Ondersteuning leveren met betrekking tot

  1. standaard en praktische complexe inrichting gebaseerd op de behoefte van OLB-processen
  2. verdere doorontwikkeling in kennis aan de functioneel beheerders van het zaaksysteem
nifpp.jpg

Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP)

Voor het NIFP wordt JOIN zaak en document ingezet waarbij inzichtelijk wordt dat aanvragen voor onderzoeken vanuit het Openbare Ministerie en de rechtbank, binnen de wettelijke gestelde termijnen worden geleverd. Als functioneel consultant mag bijdragen dat de applicatie zo goed mogelijk wordt gebruikt binnen alle locaties (voor de 5 districten en het PBC).

dji.jpg

Dienst Justitiƫle Inrichtingen (DJI)

Ondersteuning leveren op het gebied van advies en functionele consultancy aan applicatiebeheerders m.b.t. de functionele inrichting voor het zaakgericht werken in JOIN zaak en document (DMS/RMA applicatie). JOIN kan worden ingezet bij meer dan 30 penitentiaire inrichtingen voor interne bedrijfsvoering processen.

ban.jpg

Bestuursacademie Nederland (NCOI)

Freelance docent en materiaalontwikkelaar binnen het vakgebied kwaliteit en bedrijfsvoering van de BAN. Expertise: proces-, programma en informatiemanagement en functioneel beheer binnen de overheid, digitale duurzaamheid, projectmatig- en zaakgericht werken.

De bestuursacademie is onderdeel van de NCOI.

 

go.jpg

Go Opleidingen

Freelance docent en materiaalontwikkelaar. Expertise: Zaakgericht werken, Procesmanagement & Leergang Digitaal Informatiebeheer.
Examinator voor SOD-1

 

Recenties

Peter Schipper

teamleider informatie en gegevensbeheer Gemeente HillegomTom is één van die mensen, van wie je blij bent dat je ze tegen het lijf gelopen bent. Hij weet niet alleen waar ie over praat als ’t over z’n vakgebied gaat, Tom is daarnaast - en daar hecht ik zelf dan weer veel waarde aan - een fijne vent om bij je team te hebben.

Alex Smit

teamleider informatiemanagement Gemeente NederweertAls “brutale Amsterdammer” in de gemeente Nederweert heeft Tom op zijn eigenwijze wijze, een mooie impuls gegeven aan de invoering van het zaakgericht werken. Het digitaliseren van besluitvormingsprocessen van het MT , B&W en de Raad zijn een kleine greep uit de prachtige resultaten. De gemeente Nederweert heeft een aantal kernwaarden ofwel 8 succesbepalende factoren: open, actief, kennis delend, vertrouwen, mensgericht, betrokken, veranderbaar en goede ondersteuning. Deze kracht van acht zijn zondermeer op Tom van toepassing en verdient hij de titel van gedreven en hoogwaardige professional.


 

Voor verdere werkervaring, zie linkedin