Initieel vullen van JOIN/ZTC doen we samen met frontoffice KCC en DIV

Bij de gemeente West Maas en Waal staat de ‘livegang’ van JOIN Zaak en document geplant op maandag 12 september. Vanaf dat moment gaan we volledig zaakgericht werken.

Momenteel zijn we druk bezig om de bovenliggende zaaktype catalogus (ZTC) te vullen. Voor het eenvoudig beheren van onze (voorlopig 197 vastgestelde) zaaktypen en het inrichten daarvan is gekozen om gebruik te maken van JOIN Zaaktypen.nl.

Het vullen van JOIN ZTC vanuit Excel overzicht.
Het vullen van JOIN ZTC vanuit Excel overzicht.

Het was een wens van zowel het management als de project organisatie om in de eerste fase van de uitrol de zaaktypen zo eenvoudige en generiek mogelijk te houden. Voor alle zaaktypen zijn 3 standaard statussen bedacht en daarom is het vullen van de ZTC ‘meer van hetzelfde’. Vanaf week 34 starten de gebruikerstrainingen voor de gehele organisatie en willen we de ZTC volledig gevuld en gepubliceerd hebben. Omdat bij iedere uitrol de factor tijd altijd een cruciale factor is hebben we als projectgroep besloten om ondersteuning te vragen aan frontoffice KCC en DIV bij het vullen van de ZTC. De frontoffice KCC blijft verantwoordelijk om alle inkomende informatie te registreren (1) als de start van een nieuwe zaak of (2) als een nieuw document aan een bestaande zaak te koppelen. Daarom is het fijn dat zij al in een zo vroeg mogelijk stadium betrokken worden welke zaaktypen er in de eerste fase worden opgeleverd. Door ons te ondersteunen bij de inrichting van de ZTC zal dit bijdragen tot meer kennis van het zaakgericht werken. De DIV-medewerkers zorgen voor de juiste vulling van de resultaatset per zaaktype.

Onze JOIN-crew bij gemeente West Maas en Waal is versterkt met Rian en Mary van de frontoffice KCC en Henk en Lia vanuit DIV.

JOIN crew frontoffice KCC
JOIN crew frontoffice KCC

Heb je een vraag of een opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

augustus 2021
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Volg me op Twitter