Laatste werkdag bij Gemeente West Maas en Waal

Vandaag was mijn laatste werkdag bij Gemeente West Maas en Waal (locatie Beneden-Leeuwen).

Terugkijkend vanaf december 2015 heb ik samen met hun diverse mooie momenten beleefd en successen gevierd. Aangetrokken als het deel projectleider “zaakgericht werken met JOIN”. mocht ik deze enthousiaste medewerkers begeleiden om hun informatiehuishouding op orde te krijgen. Na ruim 9 maandan van intensieve samenwerking was de uitrol van een zaaksysteem een feit.

Inmiddels zijn er ruim 280 zaaktypen (werkprocessen) in een basis inrichting in productie. Ik vertelde met enige trots regelmatig bij andere klanten dat deze omslag in het produceren, opslaan, beheren en archiveren bijzonder goed is opgepakt in een korte tijd. Niet voor niets waren we als Gemeente genomineerd voor een DCM-award begin dit jaar.

Ik mocht het management er meerdere malen van overtuigen dat standaard plug-in modules van een zaaksysteem op termijn meer voordeel opleveren dan zelf bouwen. Het vertrouwen was er en hierdoor mocht ik de modulaire aanvulling ‘bestuurlijke besluitvorming’ inrichten. (2e gemeente in Nederland die hiermee live gingen in februari dit jaar). Het was ook bijzonder om over het volledig papierloos vergaderen een artikel te mogen schrijven wat gepubliceerd is diverse (vak)media.

Missie geslaagd als creatieve onruststoker die graag ondersteuning levert om werkprocessen en de informatiehuishouding van complexe organisatieonderdelen te stroomlijnen. Daarmee de verantwoordelijkheid genomen om de reeds aangeschafte applicatie zo optimaal mogelijk in te zetten om het maximale rendement op te leveren waarvoor deze is aangeschaft, het ondersteunen bij het geautomatiseerd werken met digitale bestanden.

 

 

Heb je een vraag of een opmerking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

oktober 2022
M D W D V Z Z
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Volg me op Twitter