Druk, maar leuk weekje gehad.

Maandag 18 juli kwamen Herman Poorthuis en Jeroen Tijhuis op bezoek bij gemeente Nederweert voor meer informatie over het koppelvlak JOIN – Agenderen.nl – iBabs. Vanuit het bronsysteem (Decos JOIN) worden alle stukken voor de raadsagenda samengesteld in Agenderen.nl en gedistribueerd naar het Raadsinformatiesysteem iBabs. Laatste agenda en alle bijlage besloeg 769 pagina’s en is als 1 PDF-bestand netje opgeslagen daar waar het hoort, bij de vergader entiteit in JOIN.

University Twente komt op bezoek bij Nederweert voor koppelvlak JOIN - AG - iBabs
University Twente komt op bezoek bij Nederweert voor koppelvlak JOIN – AG – iBabs

Woensdag heeft Inger Velstra aangesloten bij een periodiek overleg JOIN Klant Contact (JKC) bij Gemeente Nederweert. In het JKC kunnen alle informatiebronnen die je in jouw organisatie gebruikt worden, met elkaar verbinden. Bijzonder fijn als je nu naar een antwoord moet zoeken in de BRP, in de Producten en Diensten Catalogus of in het zaaksysteem: JKC zoekt het snel voor je op in alle beschikbare data. Een fijne aanvulling. Veel openstaande issues weggewerkt en weer flink wat tips & trucs gekregen, waaronder de vele rapportage mogelijkheden. Koppelvlak tussen JKC en JOIN Zaak en document (JZD) weer sterk verbeterd. Inger, bedankt (voor mij was dit de extra 350 kilometer rijden die week meer dan waard).

Inger Velstra sluit aan bij periodiek overleg JKC in Nederweert
Inger Velstra sluit aan bij periodiek overleg JKC in Nederweert

Vrijdag ben ik afgereden naar Gorredijk om kennis te maken met Remko Rozeboom van Kenonz. Kenonz is een gespecialiseerde bemiddelaar binnen overheid, zorg en woningcorporaties. Als procescoach mocht ik Remko de techniek van BPMN 2.0 tonen, dé internationale standaard voor het modelleren van bedrijfsprocessen. Het biedt organisaties het vermogen om, door middel van grafische voorstellingen, hun interne bedrijfsprocedures beter te begrijpen en te delen. Mogelijk kunnen we binnenkort samenwerken om deze methodiek weer ergens uit te rollen.

Kenonz (Renko Rozeboom)
Kenonz (Renko Rozeboom)

Heb je een vraag of een opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

augustus 2021
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Volg me op Twitter