Decos Cartracker, mijn totaaloplossing voor ritregistratie als ZZP-er.

Na ruim 3 jaar handmatig bijhouden van reistijden en kilometerstanden in een analoge agenda, heb ik afgelopen maand een digitale totaaloplossing aangeschaft die dit volledig gaat vervangen. Vorige week is een track en trace systeem in mijn bedrijfsauto ingebouwd. Decos Cartracker is een totaaloplossing, die mij diverse voordelen biedt. Mijn reisuren, kilometerregistratie, overzichten van reis- en werktijden, het is allemaal zichtbaar. De rapportages van Cartracker zijn bijzonder nauwkeurig. Dit ritregistratiesysteem legt de coördinaten van mijn auto elke 5 seconden vast, zodat de afwijking tussen de rapportages en de daadwerkelijk gereden afstand altijd minder dan 2% is

Decos Cartracker
Decos Cartracker

Deze ritregistratie is gecertificeerd door het onafhankelijke Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit toont aan dat het systeem volledig voldoet aan de steeds strengere eisen van de Belastingdienst. Daarmee sluit ik het risico op een boete of naheffing (bij meer dan 500 privé kilometers) volledig uit!

Decos Cartracker
Decos Cartracker

Inbouw vond plaats op een door mij uitgekozen moment en (werk)locatie.

Heb je een vraag of een opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

augustus 2021
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Volg me op Twitter