Als zzp-er ook de digitale omslag gemaakt.

Als ZZP-er mag ik diverse organisaties helpen de omslag te maken van analoog naar digitale dossiervorming. Gek dat mijn eigen zakelijke situatie achter bleef.
In 2015 gaat het analoge roer om !

Een NAS-server, scanner en een papiervernietiger aangeschaft. Met deze combinatie ben ik er klaar voor om zowel mijn zakelijke- als privé financiële boekhouding om te zetten van analoog naar een digitale situatie. Een NAS-server kiezen die bij je situatie past, in mijn geval gekozen voor de Synology DS214play en een standaard papiervernietiger is niet zo spannend. Wat ik met jullie delen wil zijn mijn bijzondere ervaringen met de Fujitsu ScanSnap S1300i die aan al mijn eisen en wensen voldoet Tevens is die zo klein dat ik deze in de off-line modus zo onder mijn Apple iMac kan schuiven.

Fujitsu ScanSnap S1300i
Fujitsu ScanSnap S1300i

De Fujitsu ScanSnap S1300i is een mobiele scanner die jouw bestanden ook mobiel maakt. Of je bij een klant aan het werk bent of achter je bureau zit, deze scanner biedt altijd de juiste scanoplossing. De Fujitsu ScanSnap S1300i werkt zowel op netspanning als via de USB-poort van je pc; koppel de scanner aan je laptop en je bent klaar om te scannen. De scanner heeft een aantal handige opties, zo zet je gescande bestanden gelijk om in doorzoekbare PDF, JPEG, Word, Excel, Cloud diensten, smartphone en tablet. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de tekst in het gescande bestand direct te bewerken. Via de gratis beschikbare ScanSnap applicatie heb je altijd toegang tot jouw gescande documenten. Een van de meegeleverde programma’s is CardMinder (Windows)/Cardiris (Mac) en hiermee scan en bewaar je eenvoudig al je business cards op je computer. Scan verschillende formaat documenten; van 12 dubbelzijdige A4 pagina’s (24 zijdes) per minuut tot je kleinste tankbonnetje en visitekaartjes (die wil je toch niet meer bij je hebben).

Succes aan hen die mij willen volgen met deze digitale stap.

Heb je een vraag of een opmerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

augustus 2021
M D W D V Z Z
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Volg me op Twitter